Jūsu garāžā ir uzkrājušās nevajadzīgas lietas

  • 01.05.2023
Jūsu garāžā ir uzkrājušās nevajadzīgas lietas un vairs nav vietas, kur novietot automašīnu?

Ļoti bieži garāža pārvēršas par noliktavu ar lietām kurām nav atrastas vietas glabāšanai. Un jo vairāk tās sakrājas, jo grūtāk to visu sakārtot.
Lai to izdarītu, mēs esam apkopojuši visnoderīgākās idejas, kā sakārtot lietas garāžā un uzturēt kārtību nākotnē. Un 1.maijs- Darba svētku diena ir lielisks laiks, lai to beidzot izdarītu. Turklāt pavasaris ir laiks, kad jāatbrīvojas no visa liekā dzīvē. :)

Tātad, pirmais solis.
Galvenais, ar ko sākt, ir izmest visu, kas jums sen nav bijis vajadzīgs.
Nežēlojiet un droši izmetiet salauztās un sabojātās lietas; it īpaši, ja jūs tās esat taupījuši vairākus gadus, cerot, ka drīz tās salabosiet.
Tāpat bez nožēlas un liekām domām atbrīvojieties no visa, kam jau ir beidzies derīguma termiņš. Tas jums noteikti nebūs vairs noderīgs.
Un visas tās lietas, kuras jūs neesat lietojis vairāk nekā divus gadus, jums arī nav vajadzīgas - atdodiet vai pārdodiet.

Otrais solis – pārdomājiet uzglabāšanas sistēmu.
Kad uzglabāšanas sistēma nav loģiska un nav ērta pastāvīgai lietošanai, garāžā joprojām būs pastāvīgs haoss . Lai tas nenotiktu, viss ir jāsakārto pēc sadaļām:
darba instrumenti, dārza inventārs, sporta aprīkojums, aprīkojums tūrismam, sadzīves ķīmija utt. Glabāšanas ērtībai un sīkāku lietu atrašanai varat tās sadalīt pa kastēm , uzlīmējot uzlīmi ar satura nosaukumu.

Trešais solis - atbrīvojiet grīdu.
Visbiežāk noliktava garāžā veidojas uz grīdas. Tas rada ne tikai sava veida haosu, bet arī ir nedroši. Sakārto telpu savā garāžā tā, lai visas mantas būtu sadalītas pa sastatnēm, plauktiem, kronšteiniem, āķiem - tad jums nebūs pastāvīgi jālec pāri lietu kaudzei uz grīdas, un būs vieglāk atrast vajadzīgo lietu.

Ceturtais solis - domājiet par bērniem.
Sporta inventāru un bērnu rotaļlietas labāk uzglabāt tuvāk izejai, lai bērniem katru reizi nevajadzētu doties līdz garāžas tālākajam stūrim pēc bumbas vai skrejriteņa , pa ceļam saskaroties ar nedrošiem instrumentiem.
Un, lai visu turētu savā vietā, varat iegādāties īpašus turētājus, kronšteinus un caurspīdīgas kastes - tā lietas bērniem vienmēr būs brīvi pieejamas.

Piektais solis - pievērsiet uzmanību apgaismojumam.
Garāža ir daudzfunkcionāla vieta. Šī ir ne tikai vieta automašīnas novietošanai un mantu glabāšanai, bet arī vieta dažāda veida darbiem, tajā skaitā nelieliem remontdarbiem savai automašīnai.
Tāpēc noteikti rūpējieties par labu spilgtu apgaismojumu savā garāžā. Tas padarīs telpu ne tikai gaišāku un ērtāku, bet arī drošāku.

Un visbeidzot: rūpējieties par drošību. Garāžā vienmēr jābūt ugunsdzēšamajam aparātam un pirmās palīdzības komplektam. Glabājiet tos viegli pieejamā vietā.
Jaukas Jums brīvdienas!
Menu
Valoda
Vēlmju saraksts Profils 0 Grozs
Tālrunis:
+371 27275958
Telegram